Baked eyeshadow

Jag vill verkligen rekommendera er att testa dessa fina ögonskuggorna från e.l.f. Det är allihopa väldigt skimriga. De är lagom pigmenterade men om man vill att de ska bli ännu mer intensiva i färgerna kan man fukta penseln med lite vatten eller spraya lite med Mac Fix+. Min favoritfärg är nog "Burnt Plum".
 
Köpställe: LÄNK
Pris: £3.95
 
Ps. Jag har köpt alla ögonskuggorna när de haft "50% off" på allt. Vilket de har ganska ofta.

Inredningstankar

I och med att vi ska flytta snart så snurrar det runt en del inredningstankar i min hjärna. Jag kan ju såklart inte låta bli att kika lite. Titta men inte köpa, hehe. Jag har verkligen fastnat för House Doctor's inredningsprylar. Speciellt ljusstaken, är det inte supersnygg?

Julmarknad

Idag besökte jag och Emil en julmarknad på ett ställe som heter Hensbacka Herrgård. Omkring själva hotellet fanns det små bodar där de sålde sånt som brukar säljas på julmarknader, t.e.x egengjorda smycken, mat och såklart julrelaterade grejer. Jag köpte inget, men Emil köpte ett jättefint armband till mig. Ni vet ett såntdär läderarmband med flätad ståltråd (hittade en bild HÄR). Efter de lunchade vi på Sibylla, jag tog köttbullar och mos som jag alltid brukar göra. Vi var även på affären, där vi köpte en julskinka som vi ska griljera imorgon. Och just nu sitter jag framför tvn och ser på Narnia som går på femman. Jag har sett den flera gånger innan men jag tycker den är lite mysig ändå. Har ni gjort något speciellt idag?

I'm so excited...

Hej!
Varnar med en gång att det kommer bli mycket text. Förstår om ni inte orkar läst allt.
 
Jag har en liten nyhet att berätta för er... 
Jag och Emil ska flytta!! En tvåa på 63 kvm blir det. Det ska bli så himla skönt med en större lägenhet med ett separat sovrum. Det officiella inflyttningsdatumet är den 1 februari, men vi får lägenheten några veckor tidigare. Igår var vi där och tittade på lägenheten för andra gången, för en lite noggrannare titt. Innan vi kom på visning första gången var vi väldigt skeptiska och trodde inte lägenheten skulle vara speciellt fin (har mindre bra erfarenheter från tidigare visningar) men så fort vi kom innanför dörren i lägenheten så ändrades det. Man känner nästan på sig lite att detta är nog bra ändå, även om man bara hunnit komma in i hallen. Vi båda gillar lägenheten jättemycket. I sovrummet, hallen och köket är det så gott som nytapetserat. Vardagsrummet är det enda rummet där väggarna behövs fixas. Men idag på posten kom besiktningsprotokollet med den glada nyheten att vi kommer få vardagsrummet målat. Dessutom ny tvättmaskin, golvvärme i badrummet och lite annat småfix.
 
Det är faktiskt med blandade känslor vi lämnar denna lägenheten. Vi älskar verkligen denna lägenheten, den har allt förutom ett eget sovrum. Det var tufft att skriva på uppsägningspapprerna på våran första lägenhet liksom, men jag tror såklart samtidigt att vårt nya place kommer bli minst lika bra. Det blir som sagt större, närmare till bådas jobb, billigare (jag vet, hur kan det bli billigare och större?! men det är sant). Det enda negativa är att det är längre ifrån mina föräldrar och min kära syster. Dock inte alls så långt, istället för 2 min med bil som det är nu, så tar det 15 min. Jag är bara löjlig, jag vet att vi kommer ses lika ofta för det.
 
I och med att vi flyttar strax efter jul och nyår så har vi bestämt att vi får "go easy" med julpyntet i år. Vi kommer nog nästan bara ta fram julstjärnorna och ljusslingorna. Tomtarna och det övriga pyntet får nog bo kvar i sin låda tills nästa år. Jag kan tänka mig att det blir säkert lite av ett flyttkaos med alla påsar och lådor utan alla tomtar inblandade, om ni förstår vad jag menar. Idag har jag förresten handlat julklappar till vår årliga julklappslek. Det är skönt att vara ute i god tid. Jag och Emil har även diskuterat huruvida vi ska ge varandra julklappar i år eller inte. Med tanke på att det kommer säkert gå åt egrann pengar när vi flyttar. Nya möbler och inredning ska inhandlas och såklart den obligatoriska IKEA-trippen.
 
Nu måste jag kila. Tänkte jag skulle börja med maten innan Emil kommer hem från jobbet. Ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång. Puss och kram!
 
Här postar jag avtalen för den nya lägenheten.