Busy weekend

I helgen har jag varit ledig och det har varit välbehövligt. Det känns som jag har haft fullt upp. I lördags vaknade jag av att det var strålande solsken ute, så jag och Emil bestämde oss för att byta till sommardäck på min bil och även stortvätta våra bilar. Vi pausade i tvättandet för att grilla lite korv med bröd. På kvällen blev det mys och beställning av pizza.
 
På söndagen väckte Emil mig och frågade om vi skulle åka och köpa cykel, jag blev såklart jätteglad och skuttade upp ur sängen och vi åkte raka vägen in till Uddevalla. Jag har länge velat att en fin damcykel med cykelkorg och grejer. Så resten av dagen spenderades av att bygga ihop cykeln och sedan blev det en liten provtur hem till mamma och pappa.
 

Earth Hour

Ikväll är det dags att släcka lamporna i en timme, mellan 20.30 och 21.30. Läs mer här!
Gillar ni förresten mina nya ljusstakar? Jag köpte de på barncancerfondens loppis för 20 kr/st.

The sun is on the way

Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Modell: Sofia (jag)
Foto: Emil ©

Furry

 
Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Modell: Sofia (jag)
Foto: Emil ©

Pink is the new black

Helt klart min favoritfärg när det kommer till nagellack.

New in

 
Mitt senaste tillskott i väsksamlingen är denna snygga väskan från Accent. Kostade 299:-. Jag har redan den i svart som jag älskar, så jag kunde självklart inte motstå en likadan i beige.

Faux fur

Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Modell: Sofia (jag)
Foto: Emil ©
 
Fuskpälsjacka - Loppis, Byxor - Dr Denim, Skor - Hunter

Insta lately

Förra helgens söndagsgodis.
 
Smygstartat påsken med lite påsklijor.
 
Frukostdejt med Emil.

Make Up Store

Jag fullkomligt älskar dessa två produkter från Make Up Store. Jag använder de varje gång jag sminkar mig. Den är inte så jättebilliga men det är helt klart värt de. Tri Brow Color kostar 185:- och Cover All Mix kostar 285:-. De finns bl.a. att köpa på Kicks. Tips tips!

Plastic fantastic

 
Jag är nog inte ensam om att älska fräscha och fina tulpaner såhär års? Nä, jag trodde väl inte de. Det tråkiga är att de håller ju tyvärr inte hur länge som helst. Redan när de börjar hänga lite så tycker jag de ser tråkiga ut. Så därför har jag fuskat lite och faktiskt köpt tulpaner i plast. 
 
Jag tycker de ser ganska äkta ut. Och de var helt klart värt pengarna. Jag köpte de på Rusta, 10 st för 29 kronor. Vasen eller kannan köpte jag på IKEA. Verkligen nöjd! Hur söt är förresten inte Kiwi där hon sitter i fönstret som en prydnadskatt?

Close-up

 
Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Modell: Sofia (jag)
Foto: Emil ©

Pilates

Idag tänkte jag tipsa om två stycken pilates-videos som jag brukar göra hemma när jag är sugen på att svettas lite. Nu är det ännu enklare för mig att göra de eftersom jag har införskaffat mig en yogamatta.
 
1. Squat Challenge (länk)
2. Butt Challenge (länk)
Många utav hennes videos är jättebra tycker jag. Kika vettja!

You rock my socks off

Shoppat söta sockar från H&M. Två stycken 5-pack för 79:-/st. Välbehövligt, minst sagt!

Home Sweet Home

 
Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Foto: Emil ©
 
För ett tag sedan tog jag och Emil en promenad runt i vårt lilla samhälle sent på kvällen. Det var en jättefin kväll, vindstilla och stjärnklart. Så vi gick hem igen för att hämta kameran. Översta bilden är tagen med stativ och med väldigt lång slutartid (flera minuter faktiskt). Detta är resultatet.

Glossybox

Denna månadens glossybox. Jag glömde dock ta kort på innehållet, men ni kan kolla på instagram med #glossybox_sweden så kan ni kolla vad andra har fått. Ett tips om ni är nyfikna!