7 ÅR MED DIG! ♡


Mallorca outfits

I längtan efter varmare dagar så lägger jag upp dessa outfitbilder från när jag och Emil var på Mallorca i september. Jag vill så himla gärna ha sommar nu, eller åtminstone lite vår.
 
VÄNSTER
Klänning - H&M, Sandaler - Skopunkten, Väska - Gekås
 
HÖGER
Klänning - Missäy, SolglasögonH&MSandaler - Skopunkten, Väska - Gekås

Dreamcatcher

För ett tag sedan beställde jag och min syster varsin drömfångare. Den fick hänga ovanför sängen. Köpte den från denna (länk) hemsidan. Jag gillar den jättemycket!

IsaDora

Nu har jag testat alla nagellacken jag skrev om i detta (länk) inlägget. Jag köpte de som sagt för 29:-/st, superbra pris. Färgerna heter från vänster till höger: 725 Cherise, 748 Peacock, 681 Silver Glitz och 632 Pure Purple. Har ni någon favorit? Min är nog nummer 2, den blåa.

Shades of Grey

 
Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Modell: Sofia (jag)
Foto: Emil ©

Bästa skrubbarna (enligt mig)

ACO Face Scrubcream
Pris: 45:-
Länk: Klicka här
 
The Body Shop Moringa Body Scrub
Pris: 195:-
Länk: Klicka här
 
e.l.f Studio Lip Exfoliator
Pris: £3,75
Länk: Klicka här

Fuck cancer

För ett tag sedan köpte jag och sambon var sitt armband på Ung Cancer's hemsida (LÄNK). Kostar 100:-/st. Gå in och köp vettja!

Make me up

 
 
Före & Efter
 
Förra fredagen hälsade jag och sambon på hos hans syster med familj. Där fick jag sitta modell medans Pernilla (sambons syster) sminkade mig. Hon pluggar just nu till make-up artist och är verkligen duktig. Jag tycker det blev kanonsnyggt i alla fall. Tack och lycka till på provet!

REPEAT ME

 
 

Sofis Mode

Förra veckan kom denna överraskning(!!!) på posten. Då har min sambo beställt fem nummer av Sofis Mode samt lite smink från Make Up Store. Jag blev såklart jätteglad. Världens bästa pojk! 

Glacier

Tröja/jacka - Gina Tricot, Leggings - Gina Tricot, Skor - Bianco

Nly Trend

 
Är inte dessa linnen från Nelly verkligen fina?! Jag gillar de jättemycket i alla fall. Finns på Nelly's hemsida för 199:-/st (LÄNK).

Weekend