Repeat

 
 
 

First Hotel G

 
 
I tisdags åkte jag, Emil och hans föräldrar till Göteborg och bodde på First Hotel G. Vi bodde bara en natt men både jag och Emil hann förälska oss i dubbelsängen (lyx), hemma har vi ju bara en 120-säng. Det blev även en hel del shopping på Nordstan och en middag på restaurangen Golden Days. Jag beställde fläskfilé med pommes och Emil tog kalventrecôte med bakad potatis, väldigt smarrigt var det.

When the sun goes down

 
 
 
 
 
Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Modell: Sofia (jag)
Foto: Emil ©

Gladiator sandals

Hade på mig dessa fina sandaler till outfiten häromdagen. Jag köpte de för ganska länge sedan i en lokal butik i närheten av mig. Gillar de verkligen! Jag tycker de passar bäst till bara ben. Ni får ignorera mina inte så nyrakade ben.
 

Summer girl

Linne - Nelly.com/Estradeur, Shorts - Vero Moda

Cat house

Min älskling är äntligen hemma. Hon har varit "borta" i över två dygn och jag har varit så orolig. Hon gick ut i torsdags och kom inte hem förens igår kväll. Så länge brukar hon inte vara borta annars. Hon kanske har varit instängd någonstans eller helt enkelt ute på långvandring. Huvudsaken är att hon är hemma och helskinnad. Jättehungrig var hon när hon kom in förresten. Älskade Kiwi! 

A clockwork orange

Pierre René // A Clockwork Orange

Hawaiian Tropic

Underbart väder idag också. Har legat vid vattnet och solat och badat hela dagen. Har självklart smörjt in mig med favoritkrämerna från Hawaiian Tropic. De luktar ju jättegott och är dessutom vattenresistenta. Nu är jag nyduschad och insmord med after sun. Ha en härlig kväll!

Lupiner

 
 
Canon EOS 600D
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
Foto: Emil ©

Idag är det riktigt skönt sommarväder hos mig. Det var verkligen på tiden tycker jag. De senaste dagarna har det ju känts som om det varit oktober eller något. Men idag, äntligen, hela dagen har jag legat i min baden baden-stol och slappat. Har dock varit ganska försiktig i solen, vill ju inte se ut som en kokt kräfta imorgon direkt. Hur är vädret hos er?

Midsommaroutfit

Klänning - mbyM, Armband - Edblad, Halsband - Dogeared, Ring - Edblad
Klicka på länkarna ovan för att komma direkt till online-shoppen.

Glossybox - Don't let anyone ever dull your sparkle

 
1. Sebastian Professional Volupt Spray
2. Figs & Rouge 100% Pure & Natural Tinted Lip Balm
3. Emite Make Up Professional Eye Lash Curler
4. Hotmakeup Liquid Eyeliner
5. Pierre René Sweet Berry Gloss